CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Vele mensen brengen in hoog tempo hun dag door en leven hun leven zonder eens een moment tot rust en bezinning te komen. Van tijd tot tijd bewust je lichaam even ontspannen en je geest tot rust brengen zijn in deze gehaaste en op prestaties gerichte maatschappij essentieel. Yoga geeft je een unieke gelegenheid om jezelf te blijven en toch te veranderen. Alles wat je daar voor nodig hebt is je eigen lichaam, een klein beetje tijd en de motivatie om gezond te zijn en te blijven. In Yoga zijn rust en ontspanning de basis waarop met behulp van een aantal eenvoudige oefeningen en de ademhaling de lichamelijke en geestelijke gezondheid structureel kan worden verbeterd.
 
Het begin
Adem is leven
Ademhaling en de zonnegroet
Ademhaling en de kruiphouding
Ademhaling en andere houdingen
Ademhaling en meditatie
 
Adem is energie
De cobra en de kruiphouding
Resonantie, torsie en schudden
De half-open lotus en wegschoppen
De brug en de kaars
De vis en de bekken- en schoudermeditatie
 
Brug tussen lichaam en geest
Aanspanning, ontspanning en de heldenhouding
Buikmassage en verkoelende adem
De leeuwenhouding en handmassage
Looppas en de balanshouding
De lotushouding en de tanghouding
Visualisatiemeditatie
 
Fred van Beek, al vele jaren onder meer Yoga-docent, behandelde en behandelt – ook als masseur – vele bekende Nederlanders en sedert een aantal jaren geeft hij naast zijn cursussen Yoga-workshops voor kaderleden van multinationals. Zijn boek “Even op adem komen’ ging 15.000 maal over de toonbank en van zijn 11 Yoga-geluidscassettes werden 60.000 exemplaren verkocht. In vele TV- en radioprogramma’s en talloze interviews voor tijdschriften en kranten heeft Fred van Beek zijn passie voor Yoga uitgedragen.
 
Johan Onvlee. De Dorische, oud-Griekse tempelmuziek, die bekend staat om haar genezing bevorderende werking, heeft een sterk positieve invloed op het effect van de Yoga-houdingen en – oefeningen. Johan Onvlee is specialist in oude niet-westerse muziek. Hij heeft deze op een perfect harmonieuze toonladder gebaseerde klankenreeksen jarenlang bestudeerd en zich volledig eigen gemaakt. Van de 6 Dorishe ontspannings-CD’s van Johan Onvlee werden in Europa 260.000 exemplaren verkocht.

Teksten geschreven en gesproken door Fred van Beek.
Muziek door Johan Onvlee.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 34,95 € 19,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel