CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Juist voor de wat ouderen onder ons geeft Yoga een heel scala aan mogelijkheden om ons lichaam en onze geest in topconditie te houden. Yoga brengt het lichaam tot diepe rust en ontspanning. Daar komen geen krampachtige bewegingen aan te pas, zelfs bij dynamische houdingen zijn de bewegingen langzaam en spontaan. Maar omdat 50+ ook 60+ of 70+ kan zijn, heeft Fred van Beek op deze CD oefenvormen bijeengebracht die door iedereen heel eenvoudig uitgevoerd kunnen worden, óók door hen die zich wat minder gemakkelijk bewegen dan ze altijd gewend zijn geweest.
 
Natuurlijk, je bent zo jong als je je voelt. En inderdaad, wanneer je de 50 bent gepasseerd sta je daar eigenlijk nooit bij stil. Oké, je merkt en voelt wel eens dingetjes waar je vroeger nooit last van had, maar die gaan wel weer over. Toch, vroeg of laat, krijgen we allemaal te maken met de verschijnselen die nu eenmaal bij het ouder worden horen. Eerst fysiek, en wanneer ons een heel lang leven beschoren is, soms ook geestelijk.
 
Fred van Beek, de schrijver en spreker van het programma op deze CD, is geboren in 1930. Hij heeft nog altijd een drukke praktijk waar hij dagelijks les geeft en Yoga-docenten opleidt. Hij geeft regelmatig Yoga-seminars en ademsessies voor midden- en topkader van Nederlandse vestigingen van multinationals en gaat nog dagelijks het land in om bekende Nederlanders te masseren en anderszins te helpen stress en de daaraan gerelateerde ongemakken te voorkomen. Hij werkt van de vroege ochtend tot in de avond en heeft daar nog altijd evenveel plezier in als 20, 30 of 40 jaar geleden.
 
Elke dag een kwartiertje of een half uurtje, en u zult aan den lijve ondervinden wat Yoga voor ons doet.
 
TRACKLIST
1. De adem vinden
2. Zittende torsie 1
3. Zittende torsie 2
4. De Koetsiershouding
5. Aanspannen en ontspannen
6. Schoudermassage
7. Oplossen van spanningen
8. De Leeuwenhouding
9. De Zwaanhouding
10. Resoneren
11. De Heldenhouding
12. Genieten van je levenskracht
13. Neuscyclus ademhaling
14. De Kruiphouding
15. De Cobrahouding
16. De Zonnegroet
17. Een ademtrip door het lichaam

Teksten geschreven en gesproken door Fred van Beek.
Muziek door Petra Vlasman en Ton Op't Hof.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel