CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Zeer zware rokers die willen stoppen kunnen het beste hun heil zoeken bij gespecialiseerde therapeuten. Maar niet al te zware rokers die gemotiveerd zijn om te stoppen zullen hun verslaving onder controle krijgen met een ‘dieet’ van yoga-oefeningen dat speciaal voor het oplossen van hun probleem is samengesteld. Een zeer specifiek programma zorgt er voor dat het lichaam zonder noemenswaardige ontwenningsverschijnselen in feite uit zichzelf stopt met roken!
 
Veel rokers willen wel stoppen, maar denken dat het voor hen niet haalbaar is. Zij zijn bang voor de ontwenningsverschijnselen, voor het missen van het roken in allerlei situaties, voor de kans om te falen en bijvoorbeeld voor toename van gewicht. Uit enquêtes is gebleken dat elk jaar ca. 1 miljoen mensen in Nederland proberen te stoppen met roken. Slechts 10% daarvan slaagt er in het niet-roken langer dan een jaar vol te houden.
 
Wie probeert te stoppen met roken kan binnen een aantal uren te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen, zoals verminderde concentratie, zweten, trillen, nervositeit, hongergevoel, hoofdpijn, snel geïrriteerd zijn, gespannen gevoel, somberheid, slapeloosheid, ongeduld, maag- en darmstoornissen, etc. In de eerste week na het stoppen komen ontwenningsverschijnselen het meest voor, daarna nemen ze af en langzamerhand verdwijnen ze helemaal. Doordat de afname niet geleidelijk verloopt maar in de vorm van een golfbeweging denkt de stopper soms dat de verschijnselen niet verdwijnen, maar heviger worden.

Teksten geschreven en gesproken door Fred van Beek.
Muziek door Johan Onvlee
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel