CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Deze CD met Klanktherapie is een gezond, natuurlijk en goed werkend alternatief voor of ondersteuning bij de medicijnen die worden gebruikt voor het bestrijden van onrust, nervositeit en hyperactiviteit bij kinderen. Bij kinderen die ADHD hebben of daarop lijkend gedrag vertonen zijn bepaalde hersenfuncties niet in orde. Klanktherapie zorgt voor een betere balans aan bij de aanmaak van neurotransmitters, voor nieuwe verbindingen tussen de hersencellen en voor een betere 'samenwerking' tussen beide hersenhelften. Deze factoren versterken elkaar en hebben daarom zo'n buitengewoon helende werking. 
 
Met zorgvuldig gekozen klanken worden effecten bereikt die aanmerkelijke verbeteringen aanbrengen in het gedrag èn het gevoel van onrustige, nerveuze en hyperactieve kinderen. Al na verloop van korte tijd blijkt dat het kind rustiger wordt, zich minder nerveus gedraagt en zich beter kan ontspannen en concentreren.
 
De aanleg van een kind voor ADHD is te herkennen aan allerlei soorten gedragingen: Het raakt vaak dingen kwijt, wordt gemakkelijk afgeleid, kan de aandacht niet bij het spel of het werk houden, volgt aanwijzingen niet op, luistert vaak niet als het wordt aangesproken, komt afspraken niet na, is vergeetachtig, verstoort bezigheden van anderen, dringt zich op, kan niet stil zitten, heeft een afkeer van geestelijke inspanning, geeft antwoord voordat een vraag is afgemaakt, doet ondoordachte dingen en praat honderd-uit, wij zouden zeggen 'als een kip zonder kop'.
 
Ouders van kinderen met ADHD zullen veel van dit gedrag herkennen. Maar er zijn veel méér kinderen die een paar van deze gedragingen vertonen. Die hebben geen ADHD, maar zijn wel erg druk, nerveus en onrustig. En ook zij kunnen bijkomende verschijnselen hebben als vaak voorkomende hoofd- en buikpijn, bedplassen, vernielzucht, plotselinge agressiviteit, allergische klachten, sterk schommelende stemmingswisselingen, enzovoort. 
 
TRACKLIST
1. Energie Voor De Zenuwcellen In De Hersenen
2. Ontspanning (Alfa)
3. Beter Concentreren
4. Diepe Ontspanning (Thèta)
5. De Hersenhelften
6. Fitness Training Voor De Hersenen
7. Complete Klankhealing
8. Muzikale Meditatie

Alle instrumenten door Claudia Murcia Rodriguez & Jurgen van Win.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel