CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Handmassage is een eenvoudige en doeltreffende manier om lichaam en geest te ontspannen, en om ongemakken, aandoeningen en ziekten te voorkomen, te bestrijden, te verlichten en op te lossen. De methode is bij ons in het Westen nog niet zo heel bekend, maar neemt in populariteit wel snel toe en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een volwassen manier om lichamelijke en geestelijke ongemakken te lijf te gaan. 
 
Handmassage heeft buitengewoon veel te bieden. Veel lichamelijke problemen worden veroorzaakt door spanning en stress, en door de afvalstoffen die zich in het lichaam ophopen. Handmassage ontspant en vermindert stress, waardoor de aandoeningen die door spanning en stress veroorzaakt worden veel minder of geen kans krijgen. Ze reinigt het lichaam van binnen en zorgt voor afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. In- en doorslapen worden gemakkelijker. Veel alledaagse pijn aan hoofd, nek en schouders en in maag, darmen en buik kunnen tot het verleden behoren.
 
Een groot voordeel van handmassage is, dat je jezelf onder bijna alle omstandigheden gemakkelijk eventjes kunt behandelen: Na een drukke werkdag, vlak voor een vergadering of een sollicitatiegesprek, in trein of tram, thuis voor de buis, in bed vlak na het wakker worden of voor het inslapen, bij de dokter of tandarts, terwijl je even ergens op moet wachten, enzovoort. Niemand die het ziet, alleen jij merkt het verschil.
 
Voor het voorkomen, bestrijden, verlichten en oplossen van:
Hoofdpijn, Koude handen en voeten, Slapeloosheid, Menstruatiepijn, Stress, Overgangsklachten, Nek- en schouderpijn, Gewrichtklachten, Darmklachten, Ontstekingen, Hoge bloeddruk, Verkoudheid, Rugpijn, Spanningen, Verkoudheid, Vermoeidheid, Maag- en buikpijn ...en meer ongemakken.
 
In de symptomenlijst bij deze CD kun je precies zien welke acupressuurpunten en reflexzones je kunt behandelen om lichamelijke en geestelijke problemen op een gemakkelijke en doeltreffende manier aan te pakken. In het boekje kun je meer lezen over Handmassage en over hoe je die op jezelf moet toepassen. Op de CD vind je duidelijke, gedetailleerde instructies van een zeer ervaren therapeute voor de behandeling per acupressuurpunt en per reflexzone.
 
TRACKLIST
1. Inleiding Bij De Handmassage
2. Contra-Indicaties
3. Ontspanning Door Handmassage
4. Behandeling Van De Acupressuurpunten
5. Behandeling Van De Reflexzones

Teksten geschreven en gesproken door Lydia van der Bie.
Muziek door Hans van Goch.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel