CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Hoewel het verschil in beleving van seks en liefde tussen mannen en vrouwen nogal groot is, is deze CD voor beiden geschikt. Door middel van Yogahoudingen en ademhalingsoefeningen kunnen seksuele remmingen en belemmeringen worden opgelost, óók veel beperkingen die lichamelijk van aard lijken. Je leert jezelf in alle opzichten te accepteren en door je seksuele energie te transformeren smelten remmingen en beperkingen als sneeuw voor de zon die je in jezelf creëert. Genieten van de liefde is dan niet langer iets dat alleen voor anderen is weggelegd. 
 
De belemmeringen die een plezierige beleving van de lichamelijke liefde in de weg kunnen staan zijn talrijk. Lichamelijke problemen kunnen een oorzaak zijn, maar verreweg de meeste boosdoeners zitten 'tussen de oren': Beperkende opvattingen vanuit de opvoeding, nare ervaringen (misbruik, incest), relatieproblemen, faalangst, depressieve gevoelens, zorgelijke gedachten over van alles en nog wat, schaamte voor het eigen lichaam, angst om zwanger te worden, te weinig vrijheid om te doen wat je zou willen (kinderen), enzovoort.
 
Seksualiteit is veel meer dan 'de daad' alleen. Liefde, geduld, toewijding, overgave, het aanvullen van elkaars tekorten èn tekortkomingen. Veel mensen moeten echt leren om volmondig 'ja' te kunnen zeggen tegen elkaar, de eigen seksualiteit en die van de ander of anderen, het hart open te houden en de seksuele energie vrij te laten circuleren. Het is eigenlijk leren om van harte 'ja' te zeggen tegen het leven zelf en alles wat daarmee samenhangt. 
 
TRACKLIST
1. Genieten Van De Liefde
2. Het Laten Stromen Van De Seksuele Energie
3. De Halve Boog En De Brug
4. De Sprinkhaan En De Kameel Met Opgerolde Houding
5. Het Omzetten Van Seksuele Energie In Lichamelijke En Geestelijke Energie
6. Bespiegeling Ademhaling, Massage En Liefdesspel
7. Dorische Tempelmuziek Voor Genieten Van De Liefde (Piano)

Teksten geschreven en gesproken door Fred van Beek.
Muziek door Johan Onvlee.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel