CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Tai Chi Chuan zal een verademing voor je zijn, letterlijk en figuurlijk. Stress en slapeloosheid zullen niet langer aan je knagen, en kleine pijntjes en ongemakken verdwijnen als de spreekwoordelijke sneeuw voor de zon. Je spijsvertering en je vermogen tot concentreren verbeteren, menstruatieproblemen worden verlicht of opgelost, en van lusteloosheid en vermoeidheid zul je nauwelijks of geen last meer hebben. Ook (onder) rugpijn, overgewicht, problemen met de ademhaling, gewrichtsklachten, verkoudheden, darmproblemen en al zulke ongemakken zullen allengs minder problemen gaan geven. Bovendien zul je ervaren dat je zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde en kalmte in de loop van de tijd toenemen. Ook onrustige of nerveuze kinderen kunnen heel veel baat hebben bij een dagelijks kwartiertje of half uurtje Tai Chi Chuan. 
 
Tai Chi Chuan, dat haar oorsprong heeft in de oeroude Qi Gong, geeft je de gelegenheid om je lichaam helemaal open te stellen voor het krachtig en gelijkmatig stromen van Qi, de vitale kosmische levensenergie. In duidelijke stap-voor-stap instructies worden de bewegingen en de ademhaling uitgelegd, zodat het voor iedereen gemakkelijk zal zijn om de kalme en vloeiende oefeningen goed uit te voeren en er zodoende optimaal van te profiteren. 
 
Tai Chi Chuan heeft haar wortels diep in de Chinese samenleving en cultuur. Ooit begonnen als een vechtsport, een krijgskunst, heeft ze zich in de loop van duizenden jaren ontwikkeld tot een methode om de lichamelijke en geestelijke gezondheid aanmerkelijk te verbeteren. Tai Chi Chuan is inmiddels over de hele wereld een begrip en wordt door miljoenen mensen beoefend.
 
TRACKLIST
1. Inleiding Bij Tai Chi En Qi Gong
2. De Verstilling (De Wuji Houding)
3. De Hemel Dragen Met De Handen
4. Oefening Voor Nek En Schouders
5. Het Openen Van De Ruggengraat
6. Naar Links En Rechts Strekken
7. Tegen De Berg Aanduwen
8. De Lendenen Openen
9. Met De Handen Naar De Voeten Reiken
10. Zeven Keer Op De Tenen Staan
11. Het Losdraaien Van Pezen En Gewrichten
12. De Kosmos Verbinden

Teksten geschreven en gesproken door: Aliza Thomas.
Muziek door Lisa Boray en Ton Op't Hof.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel