CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
 
Medische wetenschappers noemen ontspanningstraining en met name Yoga als belangrijk alternatief voor de vaak verslavende slaapmiddelen. Met het Yogaprogramma van ademhalings-, ontspannings- en meditatie-oefeningen met mantra's op deze CD kunnen inderdaad verbluffende resultaten worden behaald, die in heel veel gevallen het gebruik van slaapmiddelen overbodig maken. Voor de meeste patiënten zal gelden dat zij na een aantal malen oefenen gemakkelijk inslapen, lekker doorslapen en op tijd en uitgerust wakker worden, helemaal klaar voor de nieuwe dag.
 
Slapeloosheid is een wereldwijd vertakt probleem, dat ingrijpende maatschappelijke gevolgen kan hebben. Wie er aan lijdt kan overdag last hebben van gebrek aan concentratie, vermoeidheid, slaperigheid, prikkelbaarheid en verminderde prestaties. Ze is van invloed op het gedrag, de gezondheid, het welzijn en de kwaliteit van de relaties. Deze factoren veroorzaken weer allerlei negatieve ervaringen waar de patiënt 's nachts wakker van kan liggen en zo is een vicieuze cirkel al gauw geboren.
 
De oorzaken voor slecht kunnen slapen zijn soms lichamelijk van aard maar een veel groter deel van de klachten heeft een geestelijke achtergrond: Zorgen, veranderingen, stress, oververmoeidheid, nare gebeurtenissen, nervositeit, etc. Die kunnen onder één noemer worden gebracht: Niet in staat zijn een negatieve gedachtestroom tot staan te brengen, niet kunnen ontspannen. De productie van het hormoon melatonine, dat het menselijk dag-nacht-ritme regelt, wordt erdoor verhinderd.
 
1. Neuscyclusademhaling En Klankoefening
2. Bewust Aan- En Ontspannen
3. Toeschouwer Zijn
4. Lichaamsbewustwording Voor Een Goede Nachtrust
5. De Koningscobra En De Koesterhouding
6. Massage Van Vingers En Handen
7. Meditatie Op Mantra 'So Ham'
8. Bewustwording En Openen Van De Chakra'S
9. Dorische Tempelmuziek Voor Een Goede Nachtrust (Harp)

Teksten geschreven en gesproken door Fred van Beek.
Muziek door Johan Onvlee.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel