CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Je goed kunnen concentreren betekent dat je je aandacht bij een bepaald onderwerp kunt hebben en houden, wat er ook gebeurt. Dat je je denkkracht helemaal kunt richten op hetgeen waar je op een bepaald moment mee bezig bent, zonder dat je gedachten 'uitwaaieren' naar allerlei andere zaken. Hypnotherapie is een doeltreffende manier om jezelf te leren je goed te concentreren. Hypnotherapie doet aan hypnose denken, en veel mensen vinden dat 'eng'. Daar is geen enkele reden voor: Hypnotherapie is niet voor niets een behandelmethode die door de wetenschap wordt gesteund, door artsen wordt voorgeschreven en met veel succes wordt toegepast
 
Veel mensen hebben moeite om zich goed en zo lang als dat nodig is op één onderwerp te concentreren, vaak veel meer dan ze zelf in de gaten hebben. Let er tijdens de dagelijkse bezigheden maar eens op hoe vaak het gebeurt dat je eventjes of voor langere tijd wordt afgeleid van hetgeen waar je mee bezig bent en ook eigenlijk wilt zijn. Storende geluiden van TV of verkeer, een collega die iets vraagt, een zoon of dochter die aandacht nodig heeft, een deur die opengaat, enzovoort. Of je laat je bijna ongemerkt afleiden doordat je gedachten 'wegzweven' naar andere dingen die je bezig houden, met name de leuke of juist de minder leuke.
 
Wie niet gewend is om zich goed te concentreren is zich daar vaak niet van bewust, omdat hij of zij het verschil nooit heeft ervaren. Maar wie eenmaal geleerd heeft de aandacht gericht te houden kent het verschil wel, en weet ook wat de resultaten daarvan zijn. 
 
Tracklist:
1. Ontspannen
2. Concentratie
3. Verankeren
4. Mantra'S
5. Time Out 1
6. Positieve Concentratie
7. Concentreren, Leren En Presteren
8. Concentratie En Visualisatie
9. Time Out 2

Teksten geschreven en gesproken door Rob van der Wilk.
Muziek door Jethro van der Wilk.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel