CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Veel kinderen die problemen hebben met de ademhaling - meestal zonder dat zij of hun ouders zich dat realiseren - voelen zich niet lekker in hun vel zitten. Als er bij deze kinderen door oefening een juist adempatroon ontstaat dan wordt hun natuurlijke energie weer goed verdeeld. Daardoor worden de hersenen gevoed en komt er een aanzienlijke verbetering van de emotionele, geestelijke en lichamelijke balans tot stand. Klachten zoals dyslexie, ADHD en daarop lijkend gedrag, onzekerheid, angsten, slapeloosheid, buikpijn, nervositeit, bedplassen, etc. kunnen daarmee verholpen en voorkomen worden. Kinderen met weinig levenslust en zelfvertrouwen, kinderen die zich vaker dan andere kinderen eenzaam of depressief voelen en kinderen met snel wisselende stemmingen kunnen heel veel baat hebben bij goed leren ademen. 
 
Ademen gebeurt vaak op de verkeerde manier, namelijk hoog in de borst, waardoor het middenrif naar binnen getrokken wordt. Hierdoor ontstaat een te hoge druk in het middenrif en in de longen, waardoor de energie naar boven stijgt. De energie in het hoofd maakt dat er een te grote druk op de hersenen komt te staan en dat ook de keel onder druk staat. Ook kinderen ademen vaak oppervlakkig waardoor de energie niet op de juiste wijze door hun lichaam kan stromen. Veel lichamelijke en emotionele klachten waar kinderen last van hebben ontstaan door een onjuist gebruik van de adem.
 
Ademtherapie is ook ideaal voor kinderen met ademklachten als hyperventilatie, bronchiale klachten, longklachten en hartklachten. Veel van de ademhaling wordt geblokkeerd door een verkeerde lichaamshouding, bij het lopen, zitten, liggen en staan. Ademtherapie kan ervoor zorgen dat ademen weer spontaan en vanzelf gaat waardoor de energie en kracht die in het lichaam aanwezig is weer optimaal gebruikt kan worden.
 
Geschikt voor kinderen van 4 tot 15 jaar.
 
TRACKLIST
1. Inleiding Voor De Ouders
2. Ontspanningsoefening: Los En Zwaar Zitten
3. Leren Ademen In De Buik
4. Het Ademsteunpunt Ontdekken
5. Anders Leren Ademen
6. Ademoefening Liggend Op De Rug
7. Ademoefening Met Opgetrokken Knieën
8. Ademoefening Liggend Op De Buik
9. Ademen Met De Voeten
10. Het Ademsteunpunt Versterken
11. Het Ademsteunpunt Versterken Met De Knieën
12. Het Ademsteunpunt Versterken Met De Benen
13. Ademoefening Fietsen Op Het Steunpunt
14. Ontspanningsoefening: Autogene Training

Teksten geschreven en gesproken door Elisabeth Hoogduin.
Muziek door Lisa Boray en Ton Op't Hof.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel