CD Luisterboeken
Balance & Harmony
Aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

 
Door middel van dit luisterboek kunnen kinderen op een plezierige en speelse manier kennis maken met yoga. Het programma dat de ervaren kinderyoga-docente Helen Purperhart ervoor heeft ontworpen en in de praktijk getest blijkt kinderen bijzonder aan te spreken. Ze vinden het leuk om de oefeningen te doen en gaan er dan ook helemaal in op. De jongsten hebben plezier in het werken met hun lichaam, en de wat oudere kinderen blijken ook het een beetje 'spelen' met hun gedachten fijn te vinden.
 
Het voornaamste doel van dit luisterboek is kinderen te leren zich op een natuurlijke manier te ontspannen. Als ze eenmaal ervaren hebben hoe gemakkelijk dat is dan zijn ze er zelf heel blij mee, omdat ze merken dat ze zich dan rustiger voelen en hun gedachten beter kunnen ordenen. Maar de kinderen die de yoga oefeningen doen zullen ook hun houding en ademhaling verbeteren. Bovendien krijgt hun gezondheid voor de rest van hun leven en steviger basis.
 
De kinderen kunnen zelf bepalen of ze in de ochtend, middag of avond yoga willen doen. Elk moment heeft zijn voordelen. Door yoga in de ochtend te doen krijg je voldoende energie om de dag goed te beginnen. Yoga tussen de schooluurtjes door geeft je de frisheid om er weer tegenaan te gaan. Yoga voor het naar bed gaan is een goed hulpmiddel om je eigen kacheltje op een laag pitje te zetten en jezelf voor te bereiden op mooie dromen.
 
Voor ouders is kinderyoga een heerlijke manier om regelmatig op een ontspannen manier met hun kind bezig te zijn. Je zult merken dat het samen uitvoeren van de oefeningen op dit luisterboek je binnenvoert in de belevingswereld van je kind en er zodoende vaak een gemakkelijker en soepeler contact ontstaat.

De luister-cd is ingesproken door Helen Purperhart.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,95 € 9,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

Winkelwagen
Bestsellers
1.  Yoga voor kinderen
2.  50+ en topfit met Y..
3.  Handmassage voor ee..
4.  Een goede nachtrust..
5.  Ademtherapie voor k..
Powered by CCV Shop webwinkel